Tuinontwerp programma

Om uw tuin in te richten, kunt u gebruik maken van een tuinontwerp programma.

In dit programma zijn alle mogelijke producten al toegevoegd en kunt u ze plaatsen waar u maar wilt. Voordat u gaat beginnen met ontwerpen, voert u eerst de grootte en de vorm van uw tuin in. Daarna selecteert u items die u in de tuin wilt plaatsen. U ziet zo hoeveel ruimte u gebruikt voor de items, maar ook hoeveel ruimte u overhoudt in uw tuin.

Tijdens het inrichten van uw tuin is het van belang om ook rekening te houden met uw schuttingen, bestaande planten van uw buren en natuurlijk ruimte die u overhoudt om zelf te kunnen zitten. Een tuinontwerp programma geeft u het nodige inzicht om uw tuin helemaal naar uw zin te schikken.

Tuinontwerp programma

Er zijn verschillende manieren om een tuinontwerp programma te gebruiken.

De eerste manier is om het programma te downloaden naar uw harde schijf, wat zorgt voor een snelle verwerking van uw acties binnen het programma. De tweede manier is om online gebruik te maken van een programma, wat als voordeel heeft dat u vanaf elke computer het programma kunt benaderen.

Als je goed kan tekenen kan je natuurlijk ook gebruik maken van een gratis fotobewerkingsprogramma; maar besef dat je het jezelf dan ├ęcht niet gemakkelijker maakt!